Dagen

Zeven up.
Godkväll.
Jag har nu varit hemma ett bra tag men ändå inte bloggat, aotch.
Dagen har varit toppen! Har varit med allt & alla idag men umgicks nog mest med grabbarna grus -> Edvin, Edvin, Elliot, Oskar, Noak, Jonne & Oliver. Goa grabbar, really!  
För min dansgrupp gick det kanoners faktiskt, skit duktiga. För Visby överhuvudtaget gick det tummen upp.
Clara & jag kom hem typ sju. Sen dess har vi tagit det lugnt, dunkat musik..haha! Men nu är det utegång som gäller, JIHA.
Vi hörs när vi kommer in igen, who knows when? ;) Ha en för jädra bra valborg, CYAAA

kärlekens tunga

bokstavligen godmorgon! klockan är ju faktiskt tio, och jag är uppe... på en lördag.
Varför? Jag är vid Unni, vi skall gå till kyrkan snart där mamma hämtar oss. Hon kör oss till stan & vi ser på dansare från 11-18, skoooj.
Gårdagen var väldigt kul! Fick träffa personer jag inte träffat på ett väldigt bra tag. Däremot skulle jag upp & klättra i ett träd men jag ramla ner... självklart! Så jag skrapade upp mitt sår jag har på armen ännu mer, snill1. Det gjorde i vilket fall förskräckligt ont.
I princip hela kvällen hängde jag nere i pingisrummet med massa pojkar & Unni. Bortsett från ett tag då Saga lärde mig den dansen jag inte kunde, love u dude. Och i slutet av kvällen låg jag och pratade med simon i tv-rummet, väldigt bra kille dedär. vi hörs, puss


min helg

Unni & Jag fredag.
Clara & Jag Lördag.
(Datan är sjukt seg så kan inte ladda upp bild på syster)
NU så drar jag-> Börjar med att jag möter upp Unni. Vi tar oss till vibble och träffar en person jag absolut inte kan nämna här i bloggen: det angår mig och henne helt enkelt.
Efter det drar vi till gården, där jag inte varit på sex veckor. jiiiiiihaaaaa!
Klockan tolv åker vi hem till henne i Väskinde. Imorgon är det Visby Dance cup hela dagen, fett tagg. GO SHAKE IT!
Kommer hem imorgon kväll & då sover min älskade Clara här! 
& på söndag är det systerdag. Toppen helg verkligen!

rubrikbrist

min hjälm är fantastiskt snygg!
jag är så sjukt klantig.
Yes då var man hemma! Dagen började att jag kom en timme försent, påvägen dit cyklade jag i diket... självklart!
Sen räffsade vi, fikade, räffsade & åt... typ! :)
-
Oliver i klass 1- Vad är det tjejerna vill åt när dom suger? 
Jag- Vad tror du?
Oliver- Sarre! ....Vad är det för något? 
Jag- Det är något vitt...
Oliver hittar ett vitt glas & skriker 'Sarre!!'. Han går sedan & ger det till mig, jag tar inte emot det.
Oliver- vadå... gillar linnéa inte sarre?
Hahah, först o främst fattar jag inte hur en sådan liten kille kan allt detta. & för det andra: jääävlar vad jag skratta.

jag älskar min kamera


halihallå,
jag sov en halvtimme extra idag med tanke på att det är fagning. Dvs att jag skall räfsa hela dagen, ibland är det en hit & ibland är det de tråkigaste människan någonsin uppfunnit.....
Kommer hem klockan tolv, då hinner jag blogga! :) Nu måste jag packa matsäck och sedan cykla. Vi hörs, puss

never say never

take me back!
Hej alla mina vänner!
Jag har nu klirrat en ny design, tryck f5 om den inte syns :) I vilket fall har jag enormt många smågrejer kvar att fixa på den. Men det har jag INTE orken till nu!
Så... vad gör jag? :) Jag pratar i telefon med syster min, chattar med folk på facebook & skall snart flytta mig ifrån datorn.
Imorgon skall jag räfsa hela dagen, buhuhu! :( Efter det skall jag till stan & kvällen spenderas på gården.
Jag är galet trött så jag säger godnatt redan nu, puss på er

if i could turn back time



jag vill hem

Ingen förstår hur jobbigt det är för mig att bo där jag bor. Vad har jag här? Inget. Jag pallar inte av att vara hemma utan att gråta, gråta för jag vill bara bort. Allt vore så mycket lättare om jag bodde i vibble, eller visby. Där jag har min framtid, mina vänner & mina syskon. Men hur skulle jag kunna få min mamma & pappa att förstå? Så många gånger jag tagit upp att jag inte vill vara 'någon jävla bonde'... Det är omöjligt.
Jag älskar att träna, men jag klarar inte av att träna när det är dålig stämning. Som det är i mitt innebandylag, jag vet åtminsone två brudar där som bara snackar massa bullshit & sprider ut rykten. En av dom har gått till våran tränare & sagt en personlig grej om mig till honom, fuck you bitch.
Klassen, bara massa shit. Det börjar bli bättre, men vi kommer aldrig bli den klassen vi en gång var. Bästavännerna. ♥
Mina syskon och jag. Vad fan skall jag skriva? När det gäller det är det enda jag säger ....skjut mig.
Jag är så galet värdelös också, jag ser aldrig det jag har. Speciellt när det gäller mina vänner. Var nära inpå att förlora den bästa: Lisa, som tur var ordnade det sig. Detsamma med ville, vilhelm & gustaf. Vart tog Danni & Ida vägen? Och wille♥? Isabel? Jenna & Emma? fan va dum jag är.
Ni ser rubriken... så vart är hemma? Hemma är: i min systers famn, i terese rum, i unni eller elins hand, på dansgolvet eller i vibble. Det är dom platserna jag skulle döda för att inte förlora.

Vill bort, vill hem. Pallar inte den här skiten längre.

BÄST

orkar inte göra redovisning, LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄS BARA

.......->

BULLERIBULLERIBOCK HUR MÅNGA HORN STÅR OPP?!

TVÅ DU SA, TRE DET VA, BULLERIBULLERBOCK :D
gjorde den här hur mycket som helst när jag  var mindre, hade totally glömt bort den! men för någon dag sen gjorde gabbiboy den på mig, o den har fastnat. BULLERI

LOLINONNONEA

SNYGGA VA? ;)
Nonågogonon sosomom kokanon rorövovarorsospoproråkok? :)

=Någon som kan rövarspråk?
Jag skall prata rövarspråk resten av dagen, det är så sjukt roligt!
Inatt då drömde jag att det var vinter sedan vaknade jag av att solen sken in genom fönstret, loveit! Tog också sovmorgon idag: sovmorgon för mig är att jag går upp klockan sju istället för sex.
Den här skoldagen är också förjävla go, vi har haft matte & engelska som brukar vara tråkigt. Men idag var det faktiskt väldigt kul! Nu skall vi bara se film och sen ha slöjd + rast resten av skoldagen :)
Efter skolan idag skall jag jobba & städa -> duktig tjej!!

grattis!


en av mina närmsta vänners hund fyller år idag. hihih grattis fox ♥

I stan

wow, den mobilen är saknad.
Dansen gick uselt, jag kan inte den dansen för fem öre med tanke på hur många gånger jag varit borta. Men Sagiii har lovat mig att lära mig på fredag *puh* .
Har väl inte så mycket mer att meddela mer än att jag inte kommer blogga något mer ikväll? :)


ändrade planer

ganska så gammal bild, hihi.
hallåhallå!
som ni ser på rubriken är det ändrade planer. vad jag menar med det är att det inte blir någon innebandyträning ikväll, buhu! utan jag dansar & kommer sedan befinna mig vid min gammelmormor♥ som fyller en väldans massa med år. nu sitter jag i skolan, som jag brukar göra vid denna tid. har fotokurs & idag har vi diskuterat macro, skojskoj.
snackade även med några tjejer i skolan idag: moa, fanny, annie & jasmine. dom tycker jag skall lägga upp mer bilder på bloggen, absolut säger jag bara. om ni har något mer ni tycker jag borde göra mer, eller mindre i bloggen, hör av er :)
* en grej till: välkommen alla nya läsare!
*ännu en grej till: idag åker min bästavän gabriel♥ till london tror jag det va, kommer sakna den grabben, wäää.

godnatt siv gutt

den där grabben till vänster är en pärla, oavsett ni ser det eller inte.
tillfällig header, tryck f5. någon gång nu i dagarna skall jag fixa hela designen eftersom den jag har nu är inte snygg någonstans? uäk.
Nu tänkte jag iallafall städa rummet, fixa inför imorgon, bädda ner mig i sängen, läsa, ringa gab?, se film & sen försvinna in i drömmarna.
Imorgon är det den skönaste skoldagen, knappt några seriösa lektioner, om det här vore facebook hade jag tryckt på gilla direkt!
Efter skolan är det dans, inte taggad överhuvudtaget, funderar starkt på att sluta med dans... Wopps vad jag kommer få höra nu. Efter den träningen är det innebandy, vilket jag är mer tagg på. Skall ju faktiskt på innebandyläger i sommar, det trodde ni inte va? Jag satsar ju inte på innebandy egentligen, men hörredu, varför inte?
Aoch vad jag babblar, sov gott mina skönheter. xoxo