lev livet kom så ska vi leva

när jag har sommarlov, har min blogg sommarlov.

Så äre

Jag tänker inte blogga igen förrän det går att ladda upp bilder

kvällen är ung

=sommar

Tumblr_lmtqhlxxsf1qfnunfo1_500_large
= go and fuck your'self

6781_large
=fast jag saknar dig som just fucka dig själv

=bra kväll

get outta my way


OKOK WOOOOW!

Skolavslutningsfesten, ett av de bästa någonsin. Jag har varit på många fester, men denhär slår alla. 
Allt var helt enkelt obeskrivligt. Jag dansade sammanlagt kanske två och en halv timme av fyra? Ganska lite men jag fick tid att prata med gamla vänner den tiden som återstod. Dessutom stod jag längst fram när tensta sjöng, fyfan vilken läckerbit! Men mitt i allt mingel blev det kaos, en okänd brud nitade till mig två gånger. Mina nära och kära blev förbannad medans jag inte hade orken att bry mig. Tack till alla er godingar som gjorde min kväll till den bästa, mycket kärlek!!!

Framöver


Imorgon(Onsdag):
Skolavslutning. Syster sover vid mig. 
Torsdag: Tjejerna. Skolavslutningsfesten!!
Fredag: Match sova i slite (?)
Lördag: Hem & packa. 
Söndag: Dansläger!!
Kommer hem Torsdag: SoOoova. 
Fredag(Midsommar): Burgsvik, feeest YEAH!!
Sen är jag oplanerad..
Söker ni en perfekt partner? Som ni kan umgås med på sommarkvällarna och få fina minnen. Smsa 076-4012709 och ni kanske finner den perfekta! Because you're worth it. ;-)

TiK ToK

TAGGA!
Hemma från skolan, supergreat dag! Vattenkrig, lekt lekar, käkat godis & sånt man gör dom sista dagarna..
Nu: Städa. 
Sen: Träna. 
Senare: Sova. 
Imorgon: Slutar jag 6:an....

Jag älskar dig Elin

Storasyster!!

"Jag vet jag inte fungerar utan dig, men jag vet allt kommer ordna sig"

Bra dag tillsammans med syster & wille.

"Jag vet att det är svårt att vara själv, men han ger dig inget du vill ha.. så lämna honom nu" precis det jag tänker göra, e

loooooooove


John lennon

"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
— John Lennon

fotbolls snack made by lcp

Jag hatar personer som går in på planen och beter sig som om det vore andra världskriget, varför kan man inte bara spela fotboll istället..? Jag är sur, jag är sur för att folk inte kan bete sig på en fotbollsplan och för att jag har ett skadat knä. Matchen överhuvudtaget gick kanon, 7-0 till oss!! Skadat knä...:jag blev glidtacklad av en bekant. Jag är en sån människa som åtminsone säger förlåt om jag råkar skada någon (Jag skadar aldrig någon medvetet inom sporten) Vad fick jag av henne...ett stort leende, väx upp. I vilket fall gör det förskräckligt ont och det har det gjort sedan fallet. Men inte fan ger jag upp, utan jag ska spela!! 
yesyes....

mobilen heter ludde

Hemma från kusinen nu, väldigt trevligt. Kameran lämnade jag hemma så inga bilder togs...men istället får ni några slumpade mobilbilder!

inte långt kvar!

outfit for today, jag vet jag har finaste utrycket ;)


Loca people

Som ni förmodligen la märke till bloggade jag inte mer igår. Av anledningen att jag inte hade något annat att skriva än vad som stod i de inläggen jag gjorde. Gårkvällen och natten såg ut så som att jag fotade med lillebror ett tag & sen snackade jag skype med mina fina göteborgare som ni hört talas om förut! & sen chattade jag med den bästa som finns hela kvällen.
Lördag idag då, solen skiner som den gjort dom senaste dagarna. Jag ska till stan och kolla moppe till storebror. Sen till Vall och fira att kusin tagit studenten. Gustaf bor även trehundra meter ifrån så kanske hittar på något med honom om han har tid. :) Time to go, ha en trevlig godisdag

we♥it

Tumblr_lminmzij611qbw4dpo1_400_large

Tumblr_lmjt1p1bzb1qg0emdo1_500_large

Tumblr_lmae8vr6om1qg0emdo1_r7_500_large

Tumblr_lm40nzpfkm1qc6pwzo1_500_large

Tumblr_lmauy0ehwl1qc6pwzo1_500_large

Tumblr_lmefrfoau51qev349o1_500_large