Sista


Jag tänker inte göra någon big deal utav att detta är mitt sista inlägg. Utan jag vill bara berätta än en gång hur tacksam jag är över det jag fått varit med om detta år. Jag är så otroligt tacksam att jag fått lära känna och att jag har fått umgås med mina underbara vänner. Allt min familj gett mig, kärlek och värme. 
Nu är det några timmar kvar av året och jag spenderar det med det finaste folket man kan hitta. Blir så otroligt lycklig när jag är i den här miljön av människor. 
Jag önskar er alla en amazing kväll på festgolvet/i soffan med familjen/med vännerna. Var ni än är kan ni inte missa raketerna! Följ mitt råd och kliv ut ur dörren och se på det fina. 
Vi ses 2012!

Anonym jäkel som gillar att förstöra för andra.


Dehär är anledningen till varför man aldrig länkar sin blogg på facebook. Femtonhundra möjliga kan ha skrivit denhär kommentaren och det enda jag vet är att den kommer från Gotland. Vem är du? Vad vill du? Vad är grejen med att skriva på Engelska? Dessutom förstår jag inte logiken med varför du tar upp Jar Of Hearts, som jag sjöng för ett halvår sen? Hoppas DU blir en bättre person och slutar säga vad folk ska göra och inte göra inför nästa år. Hoppas du inser vem som gör fel. Jag säger inte heller att jag inte gör misstag, för det gör jag. Flera tusen. Om och om igen. Men jag är bara tretton år och har så jävla mycket mer och lära. Du/Ni kan inte förvänta er mer än det jag kan åstadkomma.

last day

Klockan har passerat 00.00, vilket tyder på att detta är sista dagen på hela 2011. Jag kommer spendera dagen med storebror och Adam. Sen kvällen med pojkvännen och Matilda -> Underbart avslut på detta år. 
Hoppas ni uppskattade förra inlägget :-) Pussnatt!

2011


Välkomnade året med Unni, Syster och massa andra trevliga människor.

Jag påbörjade dessutom året med att se ut såhär. Lite smått skrattretande, jag vet...Haha

Samlade ihop några härliga tjejer och hade lan hemma vid mig. A night worth remembering.

Jag har blivit fotad av olika duktiga personer. Blanannat dessa bilder som togs av Syster i Februari.



Jag åkte till Spanien i April. And had the time of my life

I Maj var det dansavslutning och jag började spela fotboll i FG86. Värmen var på gång..

Jag fyllde även tretton år i Maj. Och gifte mig med min finis! (Kameran Canon EOS 1000D)

Juni kom. 

Sen kom den delen av livet man ska säga hejdå till jävligt värdefulla personer. I sex år har jag gått tillsammans med i princip arton underbara personer. Nya har kommit, gamla har gått. De här personerna kommer jag förmodligen tappa kontakten med förr eller senare, när vi beger oss ut till världen. Vad som än händer önskar jag all lycka till alla tjugosju som vi var när slutet kom. Alla ni tjugosju pojkar och flickor, är värda så otroligt mycket. Kärlek, vänskap och lycka. 

Danslägret. Alltid en utav de bästa veckorna på hela året! Få dansa hela veckan med riktigt bra lärare. Få umgås med människor som är helt amazing. Minnena som skapas här är oförlömliga. Extra mycket kärlek till mina rumskamrater som fick mig att skratta som aldrig förut, Engla, Fanny och Frida. ♥

Riktigt grym midsommar!

Hängde på Kallis i en vecka med awesome people (Fett krimmi, I know)...

Juni passerade...

Juli kom. Jag och Elin drog till Norrköping på sportläger. Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Sportscamp veckan som jag var med om  var den roligaste veckan i hela mitt liv! Varenda minut är ett minne, varenda minut är  guldvärd. Fan alltså, så jävla bra!! ÅÅååååh, take me back :-( Blev tillsammans med Gustaf efter detta.

Åkte till Karlskrona och hade det riktigt roligt med dessa stört sköna brudar. Däremot förlorade jag kontakten med Elin efter denna resa. Not longer best friends. Om sanningen ska fram saknar jag henne som fan, och allt är mitt fel. Men det ska vi inte gå in på mer. 

Sommaren gick mot sitt slut och jag spenderade de sista stunderna med de rätta personerna.

Dagen innan skolan började ändrade jag min hårfärg. Det är nog mitt bästa drag på hela året! :-)

Började på Högby och bytte åsikt om skolan i princip direkt. Jävligt glad över att jag kom i den klassen jag kom i. Att jag fått lära känna de bästa personerna! Att jag fått möjligheten att få världens bästa pojkvän ♥

September. Umgicks med vänner, dansade med SI, fotade fotboll, tog en tur till sthlm.. And so on!

Vad hände då i Oktober? Jag åkte än en gång till KK med Unni, det var hemse-torgdag, jag umgicks med mina vänner, lillebror fyllde sju år, jag färgade håret röd-brunt. Och tjalalala..!

November månad. Jag dansade, jag tränade innebandy, jag underhållade mig med hjälp av att kolla på bilderna på "Competition for the most beautiful teenager" på fejjan..minns ni? Jag spelade fotboll med det äldre fotbollslaget, jag bråkade med Unni för första gången i hela  mitt liv,  jag höll på med Kidd, jag åkte på fotbollscup med laget, hade riktigt kul i skolan vad jag minns, blev dessutom desperat i JB där ett tag... 

Nu är det December månad. Jag har som förmodligen alla andra, längtat efter snön. Julen överhuvudtaget! Det första blev ju tyvärr ingenting av men hoppet är fortfarande kvar. Jag har blivit tillsammans med världens bästa. Har umgåts mycket med honom, och även Matilda♥ Det har varit riktigt soft och skönt i skolan. Tagit en tur till fastlandet och fått träffa min favorit, Malin. Bloggat på tumblr. Vunnit sm-kvals finalen med det äldre laget, vilket tyder på SM i Februari!

Nu sitter jag här, den trettionde december. 364 dagar har gått sen fyrverkerierna exploderade den 31 december 2010. Vad har jag för förväntningar inför det nya året som snart kommmer?
Allt jag hoppas på är att det blir bättre än det passerade året. Jag har mått så otroligt dåligt hit och dit, så dåligt som jag aldrig någonsin vill må igen. Jag är värd så mycket mer än allt skit som kastats över mig, just sayin. Men jag har också mått så otroligt bra och har faktiskt haft ett sjukt bra år överlag. Avslutar detta långa inlägg med 30 frågor: 

1. Har du gjort något detta år du aldrig gjort förut? Definitivt!! 
2. Höll du några av dina nyårslöften? Minns inte riktigt vad det var. Men tror inte det, hehe. 
3. Är det något du saknar 2011 som du vill  ha mer 2012? Nej.. Inget speciellt. 
4. Bästa köpet? Hårfärgsförpackingen röd-brun! 
5. Största misstaget 2011? Två misstag som  bara handlar om killar, M & L. Men som tur var har jag lärt mig något av det... 
6. Vad spenderade du mest pengar på? Cheese-burgare, helt ärligt! Hahaha
7. Vilka sånger kommer du alltid minnas från sommaren 2011? Fest hos mange & Give Me Everything. 
8. Vad önskar du att du hade gjort mer? Hm... Satsat mer på sången. Tänkt efter mer på vad jag ville. 
9. Vad önskar du att du gjort mindre? Delat ut pengar till folk som jag gjorde det första halvåret. Sammanlagt har jag nog bjudit olika personer på flera tusen... 
10.  Blev du kär i år? Ja. Fem gånger tror jag! (Lätt förälskad? Åhja....)
11. Jobbigaste 2011? Att lämna klassen och brudarna från SSC. Fyfan
12. Vad gjorde du på din födelsedag? Det gamla vanliga: Umgicks med familjen/Släkten. 
13. Hur skulle du beskriva din stil 2011? Äuuhm, som alla andras tyvärr. 
14. Vad fick dig att må bra? Alla mina helgrymma vänner!
15. Vilken kändis var du mest sugen på? JB & Fransisco Lachowski, Mums!!
16. Det bästa personerna du träffat? Grupp 7 Sportscamp. Joakim Cederlund. 
17. Bästa film? The Last Song! 
18. De mest oförglömliga det här året? SSC. 
19. Vilket lov har varit bäst? Sommarn, läääätttt. 
20. Allra bästa vän? UNNI!! Och William. Och Lisa. Och Terese. Och wilma&rosita. (Och Elin)
21. Vilken sport har du utvecklats mest i? Vad jag anser själv är det fotbollen. 
23. Årets godaste? Choklad! Any time. 
24. Vad är det mest pinsamma som hänt dig? Är nog väldigt mycket, eftersom jag är världens pajas... Men det senaste är iallafall näsblodet på finalen igår. Och sen är ett av det värsta någonsin när jag sjöng på SSC, åååh.... 
25. Dog någon som stod dig nära? Nej! Och det är jag helt sjukt glad över. 
26. Årets webb-sida? Weheartit! (Och facebook förstås)
27. Vad har du lärt dig mest utav året som gått? Det är okej att göra fel, för misstag gör vi alla. Det är helt enkelt mänskligt. Jag har insett att det är otroligt viktigt att kunna förlåta folk, oavsett hur hemska dom varit mot en. 
28. Årets bästa val? Färga håret brunt och att jag valde högby skolan. 
29. Vem vill du ge en ros till i år? Jävlar vad svårt! Malin Litton,  Thea Osbacker, Sanna Harborg tre av tjugo helt underbara tjejer jag träffade på SSC.  Adam Blomqvist, kära bästavän. Clara&Fanny Jakgren (Haha) så jävla härliga tjejer som funnit kontakten vid varann, hoppas detta varar föralltid, älskar dem. August Magnusson en jävligt stark kille som hjälpt mig genom mycket detta år! Och så otroligt många mer. 
30. Sista frågan. Vill du att 2012 ska bli bättre? JA.

Min kamera är min bästavän

Nu ska jag fota! Fått galet mycket inspo från wehearit. Nu kör vi! (Och Gabriella Olsson, du får ditt J**la inlägg imorgon. Puss!)

->

Ni som kommenterar anonymt, patetiskt! (Jag tilltalar inte de som kommenterar snällt utan de övriga) Ni ställer rent ut sagt dumma frågor och lägger onödiga kommentarer. Jag svarar inte på dem så som sagt är det patetiskt och oanvändbart. :-)
Har varit dålig på att uppdatera på senaste som ni förmodligen märkt, "höhö". Anledningen till det är för jag fått min Iphis och spenderar mest tid vid den. Jag vet att det finns en "blogg.se" app, men den är verkligen jätte dålig... Försöker så ofta jag kan iallafall! :) Bilder från senaste dagarna ->
Nämen hallå!
Puss!
Åååh fina kusin!
Affiboy
"Det går bra nu!"
Spelade fotbollscup idag. Vidare till final! Väldigt lyckad bild (...Osv)
Åh den här killen alltså. Om ni bara visste hur mycket jag tycker om just honom! Så otroligt härlig på alla sätt och vis♥♥♥ 

Världens bästa var hemma vid mig ikväll. Firar dessutom nyår med honom och flera underbara. Hur bra som helst!

The best


Me


LCPhej

Släktträff
Svarta shorts, svarta tights, svarta knästrumpor (Inspo från Julia) vit skjorta, USA-kofta :-)


Mysigt!


Hänger


Vega

Hemma hos Villiam och myser! Vi har precis sett bio med hans familj :-)


Godnatt :*

Åker och träffar Villiam imorgon!

 

 


Sötnosen

Nåååågon har en "mogen" pojkvän som startar hjärtan-fighter.... Han har tur som har en sån lat flickvän som ger upp direkt, hihi


Våfflor

Dehär blir min middag! Fetto-gogogo.
Däremot brände jag 4/4...