Mina systrar



Hemma. Träningen var otroligt rolig..fast det beror ju förstås på att vi  bara spelade match *fniss*.
Imorgon är det Fredag, förstår ni hur tagg jag är eller?! Ska till Vibble och träffa mina bästavänner Terese och Unni!! Alltså dom vrålheta brudarna på bilderna över, stolt lillasyster här. ♥
BTW: IG på matteprovet...bajs också
Skriver imorogon bitti, sov gott vänner! :-)

Beautiful life

Kom just hem. Kastat i mig en glass. Nu till träning. Pussisar ♥

296242_460s_v1_large
lite småsur är jag väl kanske...

Snälla bli min igen

Tumblr_lrha4mjo451qg279ro1_400_large
Fick bli en weheartit bild..bara för jag saknar dig

morgon God! How fun..
Träningen igår sket sig, för jag är så jävla blåst! Först åker jag till fel idrottshall: men jag fixade skjuts till där vi skulle va. Var ju förstås lite försenad när jag kom fram så jag skyndade mig till omklädningsrummet och det är då jag upptäcker att min vattenflaska läckt: så alla mina kläder är blöta. LOL
Torsdag... Favoritdagen! Däremot har vi prov idag som jag inte tränat på. Så jag måste sitta och plugga tjugo sidor SO nu på morgonen, "YAY THAT'S WHAT I'M TALKING ABOUT"...eller.
Hörs sen

Det ni missat :-)


Åh jag har saknat att blogga. Jag försvann igen! (som ni uppenbarligen märkte).
Varför? Fullt upp..



Lördag: Befann mig på Klintemarknad i någon timme. Riktigt skoj! Efteråt hade jag massa ärenden i stan. På kvällen kom mina favoriter hit, Rasmus & Ronja!

Söndag: Fotade och kollade på fotboll. Redigerade bilder resten av dagen. Puh

Måndag: Skolan var otroligt rolig, hade kul med en av mina bästavänner: Adam! & efter skolan var det innebandyträning och därefter fotbollsträning.

Tisdag: Upp tidigt! Båten till stockholm med familjen, shoppade hela dagen. På kvällen såg vi hockey, djurgården-brynäs. Djurgården förlorade... 
Onsdag: Upp tidigt igen! Båten hem. Och ikväll taggar jag fys :-)

♥fred

en puss till dom som kämpar för fred

Wait for the boy that would do anything to be your everything

Åkte med Maja hem igår som sagt. Såg på fotbollsträningen, fortfarande sjuk :-( 
Min fredagskväll blev mysig. Precis det jag önskade denhär dagen. Är inte på så bra humör av olika anledningar.
Kunde likaväl ha åkt till Etelhem och sovit med Hugo&Emelie. Eller vibble med Oscar&Simon. Men båda alternativet sket sig .. 
Så kvällen slöt hemma vid fammo&faffa, öppen brasa och hallon. Duger väl?

I'm back

Tumblr_lqyxasis7g1r1biuio1_500_large
Jag tror jag aldrig varit ifrån den här bloggen så länge som jag varit ifrån den nu. Men nu är jag tillbaka, efter en djup saknad. 
Snabb och kort sammanfattning av dagarna som gått.
Fredag- Som ni redan visste spenderade jag tid på gården. Sov sedan vid Unni. Gården var otroligt lame, vi somnade båda två.. 
Lördag- Vaknade otroligt nog klockan sju på morgonen. Väntade på att Unni skulle vakna. Drog in till stan. Såg bio. Unni sov vid mig. 
Söndag- Avgörande fotbollsmatchen..förlust tyvärr. Om vi vunnit hade vi varit serievinnare. Nöjd tvåa anyway!
Måndag- Otroligt dryg skoldag. Hatar måndagar. Såg på innebandyträningen efteråt pga förkyldning.
Tisdag- Skoldagen gick fort. Drog till stan. Dansade, sjukt kul! Åkte hem.
Idag är det onsdag. Mitt under skoldagen kände jag mig hängig och gick till skolsköterskan, feber it was. Åkte hem, sov från 14:30-18:30. Nu mår jag mycket bättre! Så jag pallrar mig till skolan imorgon, åker därefter hem till Maja och är närvarande på fotbollsträningen. Ska försöka vara aktiv nu framöver, hoppas ni mår fett bra! pussis

Rayban

Nu har jag iallafall en plan på hur jag ska göra. Vissa inlägg är jag helt enkelt för omodig för att lägga upp här. Orkar inte med kritiken. Dom inläggen publicerar jag på den andra bloggen. Här skriver jag mer om min vardag.
-Torsdag. Irene dagen. Vi har den läraren alla lektioner förutom en...Dagen har varit soft, lika trög som alltid däremot. Var egentligen ûber tagg för träning, men halsen sa emot. Fuck you hals. 
Imorgon är det Fredag, Unnitime. Gården time.

ditt fel

bloggar på en annan blogg för tillfället. mer ärlig, mer känslosammare. en paus från denna helt enkelt. hör av er om ni vill veta adressen. mm

Palalalala

Anonyma jävla kommentarer. Sure ni säger det för mitt eget bästa, men vafan jag klarar mig gott och väl själv. DRA VÄL

The winner takes it all

Matchen igår blev vinst! Förvånande nog. Mådde inte bra, at all. 3-2 i vilket fall och vi spelade helt okej. Hittade däremot aldrig vårat spel som finns gömt någonstans...Good work anyway my girls.
Idag är det Tisdag, torraste och drygaste skoldagen. Klarade mig igenom den rätt så bra ändå! Med lite hjälp av mängder av glass och småskolkningar.. :-) (Så ingen ska uppfatta det fel: Småskolkningar är att komma tio minuter sent, gå ifrån dricka i tio minuter. Inget allvarligt alls) 
Ikväll är det ingen träning. Det blåser häftigt mycket ute, så måste dokumentera det! Har hittat mitt megaobjektiv *Smile*.

Jag superälskar hösten

Först och främst. Har fått en kommentar ifrån "Youknow"..och jag  har faktiskt ingen aning om vem du är? Ber om ursäkt. Hör av dig på facebook så jag kan besvara dina frågor.
Hej! Händelsen igår tänker jag inte dra här på bloggen. Det händer så otroligt mycket i mitt liv, som det alltid gör när jag är singel. Fucking crazy!!
Igår var jag som ni redan visste inne i stan med Clara, såg fotboll i tre timmar. Jag älskar dig Claris!
Nu är det snart dags att lira match, mot det svåraste motståndet.. tagga!

Sjukaste någonsin

Hände en hel sjuk grej ikväll. Kan inte fatta att jag fick se det jag såg, uppleva det jag fick uppleva. skriver imorgon

Nu drar jag till staden

I LOVE YOU!!!!!!!!!!

Lindeberget

Här ska jag spendera mina sena kvällar