Ju mera dom spottar på mig, desto fortare kommer jag blomma

KAPTEN RÖD♥

Desperat


Har inga ord beskriva denna dag med. Jag har varit glad & lycklig. Men ändå inte gjort någonting. Godnatt :-)

hallelujah

whop i remember this crazy summernight.

Varför jag inte skrev webbadressen till min nya favoritsida, som jag skrev om i förra inlägget. Är för att om jag hade skrivit ut den hade alla gått runt med de plaggen jag beställt, någon vecka senare. & det är jag inte på hugget på. 
Idag drog jag som sagt till Visby. Första hållplatsen blev dansskolan, där jag hängde någon timme med awesome people. Därefter tog jag mig till Öster, gående (guldstjärna i kanten). Mötte upp favorit Clara, skiner upp som en sol varje gång jag ser henne. Vi pallrade oss till MCD för vi hade inget annat att göra..där var anton & kicke som underhållade oss. Eftermiddagen slöt med att jag satt på Wayne's med Kicke, Anton, Deras vän, Clara & Terese♥
Nu är jag hemma och taggar sängen lite smått. Avslutar alltid dagen med en charmig film, ikväll står alvin & hans polare på tur. Efter filmen låter musiken i mina öron & så försvinner jag i drömmarnas värld oftast till Hallelujah.

Cool story bro, tell it again?

Tumblr_lqpt87we9q1qbxpeso1_400_largethat's sweet
GUESS WHAT? Jag har hittat en helt amazing sida på internet där dom säljer kläder. Helgrymma plagg verkligen!! Har nu beställt hem fyra plagg för otroligt billiga priser. Glad jag blir!

it's too late to apologize

Jag lever, konstigt nog. Ställde upp på två träningspass oavsett min jävligt stela kropp & mitt huvud som bultade. Innebandyträningen var lame, jag hade turen att min favorit Agnes var där. Fotbollen var grym, gick lite ur styr men vafan, vem pallar vara seriös all the time... right?
Imorgon taggar jag dansträning, wihoo!! Som ni märker är det träning hit & träning dit..knappt någon tid alls över. Så ha inga höga förväntningar över uppdateringen liksom..
Plus att min statistik inte fungerar än en gång...FUCK BLOGG.SE!

Jag älskar dig, Gustaf


Godmorgon.
Träningen igår gick faktiskt jätte bra! Fan vad sköna tjejer det består i gruppen, extra mycket kärlek till ruth, diddi, tuva & ellen! Efter träningen drog jag till Visby där jag mötte upp pojkvännen och Villiam. Vi käkade snabbt på MCD och där träffade vi även William. Så till slut var vi fyra som satt och såg på Apornas Planet tillsammans. Väldigt bra film, rekomenderas! Lockar fram tårar också .. ;-)
Efter filmen träffade jag också Ida, Noak & Adam. Sen kom Jennie & Mixie från andra hållet. Sköna vänner


Du ska veta att du är värd så mycket mer

Några homie's har fått fört sig att jag är "otroligt likt" denna modell, that's true??
Klockan slår snart kvart i sju på en helg & då är frågan vad jag gör vaken? Först och främst så orkade inte jag göra alla mina måsten igår kväll, för jag mådde rent ut sagt värdelöst. Sen så idag så ska jag pallra mig till fårösund, ungefär tio mil. Där jag ska träna fotboll med tjejer i min ålder från hela Gotland. Ska bli jävligt härligt att träffa alla igen, mina brudar..♥


Sämsta kvällen i mitt liv, någonsin

Jag mår verkligen jätte dåligt. Jag skakar, min mage kniper, tårarna rinner, har svårt att andas. Men vissa människor har förvånat mig ikväll, dom finns mer än vad man tror. Sen är det även en vän som sjunkit så lågt att jag inte kan se henne i ögonen längre. Att hon ens klarar av att leva efter hon förstört någonting sånt här starkt.
E, jag vet inte vad jag ska tro om dig längre. Nyss var du min bästavän, nu är du luft.

en av anledningarna till hur jag kunnat överleva denna kväll. you're the best

tjenare mannen


modella

bilder kommer efteråt

Jag älskar fotboll, helt enkelt

Match lirat idag, vinst med 7-2. Jag älskar er mina pinglor, fan vad grymma ni är!! 
Igår kväll var som sagt Unni här, vi tog en hel del random kort. Ett exempel har ni över :-) Ikväll blir det lördagsmys.
Vet ni vad jag gjort? Jag har skrivit på ett kontrakt att inte röka, snusa eller dricka alkohol på hela högstadiet. Jag tror faktiskt på mig själv!

Lillebror & Storasyster

You're my everything.


Skolan gick bra. Unni kom ikväll. Imorgon möjligen slite marknad. Fotbollsmatch iallafall.
det är en rolex jag fått ifrån min moster, så jag svarar pass på den frågan.

forever? not anymore

Tumblr_lnjzhrd25h1qdxgclo1_500_large
Du lämnade mig helt ensam. Nu är du tillbaka igen och du tror att jag inte gått vidare. Du tror att jag väntat på dig. Du tror att allt skulle va som vanligt. Men nej, jag har gått vidare. Jag har skaffat ett nytt liv. Det kommer aldrig någonsin bli som förr.


Livet rullar på fint

WHOP vad jag har haft några besökare.
Mår JÄTTEbra så orkar inte skriva. Pusspuss, hoppas allt är bra med er.

Säg ja, det blir roligare

GODNATT :-)


Daniel Hedberg & Joel Silva. tack för ni finns, ni är guldvärda