ShIt

Otroligt irriterad på en massa grejer. Människor. Livet.
Dessutom har jag inget internet nu i åtta dagar framöver, för blixten har slagit ner i vårat. 
Så nu framöver kommer jag ägna mig åt fotografiet och mitt skrivande. Uppdaterar när jag har tillgång till dator, ha de bra

chillar i elins säng

Sitter nu hemma vid Elin och kollar på MTV medans hon är och jobbar .. Igårkväll somnade vi runt två kanske? I don't know.
Ikväll ska jag på 40-årsfest, kommer säkert bli awesome!! Bjuder på cambilder.

Nu drar jag till Tofta, tjillevipp

Please,sad,typography,words,texts,beach-912cc43a4e3895c883283907966f0cdc_h_large
What amsupposed to do when the best part of me was always you,

Min förebild

Jag har en vän som är helt otrolig. Hon är en sådan fantastisk människa så jag får spader. Hennes ord och texter hon skriver ut på sin blogg, är så sjukt mäktiga och betydelsefulla. Om alla tänkte på det sättet hon tänker, hade världen sett så mycket annorlunda ut. Den här tjejen är hur fin som helst. Pojken hon har borde vara den lyckligaste personen i världen. Jag skulle tillängna alla pris som går att ge till vännen min, om jag så fick. Hon är värd nobelpris, hon är värd all kärlek. Hon är så otroligt vacker, hon är så otroligt bra. Om ni alla tar en titt in på hennes blogg, läser hennes inlägg högt för er själva. Kommer även ni upptäcka vilken ängel hon är.
Hon är min förebild. Denhär underbara människan är inte någon annan än Saga Markkula. Va aldrig någon annan än dig själv Saga. Så många människor ser upp till dig för den du är. Du sprider så mycket lycka till människor. Jag säger det igen, du är min förebild, för den du är. 
Underbar

Saga Markkula: "Men jag tror att mänskligheten kan ta ett jättekliv, om vi tar många småkliv tillsammans."

Whats up? Heaven

Godmorgon. Jag hatar när man vaknar tidigt på morgonen, glömt dragit ner rullgardinen, ställer sig upp och ska dra ner den, blir plötsligt jätte pigg och kan inte somna om. That's my morning!
Frukost har jag ännu inte ätit fast jag varit vaken i ett par timmar. Vissa dagar är frukost så ofrestande.
Jag har hunnit ringt några samtal och nu är det bestämt att jag ska sova vid Elin ikväll! Standard.. ;-)
Igårkväll pratade jag skype med leo & unni, vilket också är en rejäl standard.
Usch vilket tråkigt inlägg, slutar skriva här och nu.



You always make me smile, malin litton

Någon jag saknar över hela mitt hjärta.
Hemma från träningen. Fantastiskt att träffa mina brudar igen. Nu taggar jag till match på måndag och fotbollscup om en vecka. Yeaah!
Ikväll ska jag dygna med mina fina vänner, adam & isabelle. Kommer nog inte gå så jätte bra...haha hörs

Vi är inte som er, vuxna

säger jag till DIG!
Idag har det hänt en helsjuk grej. Jag vågar inte skriva ut vad som hänt här på bloggen. Ifall att fel person läser det.. Men om ni vill veta är det bara att slå en pling eller höra av sig på facebook :)

Nu drar jag och kollar på fotbollsträning. Jävla förkylning jag vill träna! Plus att det är massvis med matcher nästa vecka, kommer ju gå superbra..eller

I LOVE you


One of my classic Visby Days

Lisa & Wille
Gustaf och Chris
Wille slickade för femtio kronor
favorit tjejerna
Jennifer & Nina
Skrev aldrig något när jag kom hem, ursäkta. Gårdagen var kanon, dom ni ser på bilderna över är de personer jag spenderade dagen med :) Kom hem klockan elva igår och sen snackade jag skype resten av kvällen. 
Idag har jag haft fet sovmorgon. Nu har vi gäster: Malte, Håkan & Wenche.

ROCK'N'ROLL

Godmorgon! Hur är läget? :) Själv så är jag ännu sjukt förkyld, hängig och tråkig. Nyser all the time, vilket är nog mer underhållande för mitt sällskap.. med tanke på att jag nyser väldigt annorlunda. Idag ska jag åka in till Visby och träffa först Wille..som jag inte träffat på ett bra tag & som jag saknat otroligt. Sen ska jag träffa Nina & Jenna förmodligen och jag tillängnar det tre orden 'Jag saknar dig' till båda dom två med :) Urbandarling följer med på äventyret idag så bilder kommer ni få se.  Ses ♥

Linnéa tankar

känsliga läsare, varning.

Fatta vad najs att ha blöja. Jag låter helt sjuk i huvudet. Men tänk er den underbara känslan av att bara ställa sig o skita (ursäkta) var som helst.

Du går mitt på stan, får plötsligt dendär jobbiga känslan av nödighet. Vart ska man ta vägen? Alternativ: Donken? Dom tiggar fem kronor för att jag ska spendera mina behov där, jag menar hallååå. Gå in till H&M och fråga om du får låna? Hur pinsamt är inte det.. :/
MEN om du möjligen har blöja kan du bara ställa dig där, mitt i folksamligen och bara släppa det. Ganska disgusting att gå runt med det i "byxan" förstås. Tankar som slår mig när jag ser min lilla kusin stå ute i hallen i blöja.

Gästblogg av Henkis


ChO man1. ZUP? Mitt i våran trevliga middagstund kom Linnéas blogg fram som samtalsämne. Hon ställde frågan om någon ville gästblogga, jag var lugnt på! Kanske ska ta det från början: Hej! Jag heter Henrik och är Linnéas nyblivna vän ifrån Skåne. Jag är femton vårar och en fotbollsintresserad kille. Mina föräldrar är bekant med Linnéas farmor och farfar, just därför umgås vi ikväll. Linnéa är en otrolig tjej för er som inte känner henne. Fucking hot är hon med, ;)

Vi har precis ätit klart middag och väntar nu på fika. Linnéa och min tvillingbror Isac är ute och gör regndansen. Härliga människor.  Vill ni se hur jag ser ut? I'm sorry ''/ Har inte orken att gå in på facebook och spara en bild och sedan lägga upp här. Jag är vrålsnygg bara så ni vet!!!!!!! Joke. Därför blir detta inlägg bildlöst, tråkig kille? Javisst. 
Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva..vi hörs kanske..i framtiden..ingen vet vad som väntar..Hejdåpuss&kram

.


Kärlek är att hålla ihop, även i motvind♥


Life is short. Break the rules

ûber söta kusse, ruth!

Gash vad det är härligt att sitta och diskutera med mogna killar, ett tecken på att gotlands killar inte bara är alkoholister, datanördar...and so on! no offense but there are a lot of assholes here.
ni kanske inte visste det, men min statistik har varit sönder de senaste månaderna. men nu funkar det igen, gal1 s0ft. opersonligt babbel , my bad. -> är hemma vid famfar nu (farmor & farfar). några skåningar här med, så jävla goa. jag älskar skåne, bara så ni vet! nu ska jag ut och vara grillkungen, ses ikväll.